Hirdetés

Undorító: újabb ped*filt fogtak Bicskén, ezúttal egy általános iskola előtt

Nap Híre portré Nap Híre

A Bicskei Járási Ügyészség szexuális erőszak elkövetéséhez szükséges vagy azt könnyítő feltételek biztosításával elkövetett szexuális erőszak bűntette és további bűncselekmény miatt indítványozta egy férfi letartóztatását. Az elkövető ajándékokkal, közös programokkal kiskorúak bizalmába férkőzött azért, hogy velük szexuális kapcsolatot létesítsen.

A nyomozás adatai szerint a férfi több kiskorú fiúval létesített elektronikusan, illetőleg személyesen kapcsolatot, közös programokkal, kisebb értékű ajándékokkal akart a bizalmukba férkőzni felajánlva azt is, hogy az éjszakát a lakásában töltsék. A gyanúsított a személyes találkozók során kinyilvánította a kiskorúakkal kapcsolatos érzelmeit, velük testi kapcsolatba lépett, a kezüket simogatta, illetve megcsókolta.

A férfi 2024. február 29-én, Budapesten, az egyik kiskorú sértett szüleinek tudta és beleegyezése nélkül, közös program ígéretével a gépkocsijába csalta a tizenkettedik életévét alig meghaladott sértettet, majd azzal, hogy azt szülei nem elleneznék, Bicskére szállította. A gyanúsított megfogta a kiskorú sértett kezét, aki az ellen kezét elrántva tiltakozott. A rendőrök a férfit Bicskén, az általános iskola előtti parkolóban ellenőrizték, ahol vele tartózkodott a kiskorú sértett is.

A férfi magát egy olyan személy nevére kiállított vezetői engedéllyel igazolta, amelyet halál miatt 2020-ban passzivált a hatóság. A gyanúsított az okmányt személyazonosításra rendszeresen felhasználta annak ellenére, hogy valótlanságáról tudomása volt - írják az ügyészség honlapján.

Az elkövető több gyermekkorú személlyel is kapcsolatot tartott fenn közösségi oldalakon, valamint olyan elektronikus levelezések is előkerültek, amely szerint holland személyazonosító okmányt akart az internetről a saját arcképével ellátva rendelni.

A gyanúsítottal szemben hasonló bűncselekmény miatt büntetőeljárás van folyamatban, vonatkozásában a bűnismétlés reális veszélye fennáll, továbbá megalapozottan feltehető, hogy szabadlábon hagyása esetén a büntetőeljárásban elérhetetlenné válna.

A Székesfehérvári Járásbíróság az ügyészi indítványnak helyt adott, és elrendelte a terhelt letartóztatását.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés