Hirdetés

Gyötrelmes titok Pécsi Ildikó múltjából: elvetette magzatát, de lelkileg szinte belerokkant

Nap Híre portré Nap Híre

A legendás színésznő halála után fogadott fia könyvet írt az életéről, amelyben nem csak a boldog, de az igazán fájdalmas emlékek is helyet kaptak.

Az egész országot megrendítette Pécsi Ildikó 2020-ban bekövetkezett halála. A Kossuth- és Jászai Mari-díjas magyar színművésznő fogadott fia, Péterfi L. Csaba most könyvet írt az életéről. Csaba több emléktárgyat is begyűjtött Pécsi Ildikó halála előtt, emellett a színésznő hangfelvételen rengeteg olyan személyes történetet is elmesélt neki, amiket csak a halála után lehetett nyilvánosságra hozni - írja a Blikk

A boldog pillanatok mellett azonban az olvasó igazán mély, fájdalmas titkokba is betekintést nyerhet: Csaba ugyanis arról is ír, hogy Pécsi Ildikó fiatal színésznő korában teherbe esett, de nem vállalta a babát, hanem az abortusz mellett döntött.

"Nagyon sokat gondolkodtam, hogy Ildikó életének ezen fájdalmas szakasza egyáltalán bekerüljön-e a könyvbe. Előttem nem titkolta soha, hogy volt egy terhességmegszakítása, és egy régi levél is utal rá, de mégis kényes téma. Én is nagyon érzékenyen viszonyultam hozzá, de végül leírtam. Az érintett férfi kiléte egyébként nem ismert, és vélhetően örökre homály fedi majd, kitől is esett teherbe Ildikó. Az viszont biztos, hogy az abortusz lelkileg nagyon megviselte Ildikót"

− mondta Csaba.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés