Hirdetés

Megelevenedik az ibizai partihangulat augusztus 19-én a Kopaszi-gáton

Nap Híre portré Nap Híre

Hatalmas bulival készülnek a szervezők.

Augusztus 19-én egy hatalmas elektronikus zenei ünneppel zárják a budapesti Le Bistro-ban az idei nyarat, méghozzá a Balatonica támogatásával - olvasható az oldalukon. Mint írták, a magyar Dj élvonal mellé hozza Ibiza legjavát Marga Sol, aki a szakértő magyar füleknek egy progresszív és melodic house szettel készül. 

Fotó: balatonica.hu

A bulival kapcsolatban úgy fogalmaztak, hogy a bulinak a Kopaszi-gát fog intim és elit környezetet biztosítani, ahova mindenki szeretettel várnak, akik évtizedes tapasztalattal rendelkező, profi Dj-kkel szeretnének partizni.

Délután kezdünk, hogy a naplemente közös ünneplése után bent, a Le Bistro zárt részében kifulladásig bulizhassunk a Dj-kkel. Darles Flow, az Ibiza Live radio rezidense szintén hiteles képviselője lesz annak a hangulatnak, amit mindenki imád a Baleár-szigeteken. Mellettük, egyik legnagyobb klasszikusunk, Chriss Ronson zenél, de a melodic house egyik legprofibb magyar képviselője, Numbred és az atmospheric house specialista Rizkid is a lineup része

- hívták fel a bulizni vágyók figyelmét. További részleteket a Balatonica oldalán olvashatnak, ahol már a jegyértékesítés is megkezdődött.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés