Hirdetés

Paris Hilton elárulta, miért rejtegi a világ elől a kislányát

Nap Híre portré Nap Híre

Paris Hilton és Carter Reum első közös gyermeke 2023 januárjában született. A kisfiút nem sokkal később, ősszel követte egy kislány is, ám míg az édesanya rendszeresen megmutatja a médiában a fiút, a kislányt még egyszer sem lehetett látni. A celeb végre elárulta, miért van ez így. 

A kisfiú a Phoenix, a kislány pedig a London nevet kapta. A celeb rendszeresen posztol a kisfiáról, ám a kislényt meg egyszer sem mutatta meg. Arról, hogy ennek mi az oka, az E! News riporterének mesélt a vörös szőnyegen – írja a 24.hu

Az életem mindig olyan nyilvános volt minden téren. Szóval a kislányomat szerettem volna megtartani magamnak. De hamarosan megmutatom őt a világnak, mert mindenki kérdezgeti – magyarázta a celeb. 

Paris Hilton azt is elárulta, a férjével egy harmadik gyermeket is szeretnének, lehetőleg szintén egy kislányt, valószínűleg azért, mert ő is nagyon jó kapcsolatot ápolt a testvérével, Nicky Hiltonnal. Arra a kérdésre, hogy mikor mutatja meg a kislányt, úgy felelt, amikor elérkezettnek látja rá az időt. 

A celeb döntésében az is szerepet játszhatott, hogy napokig csámcsogott az internet a kisfia fotóin, mondván, hogy vajon beteg-e, illetve miért van akkora feje. A csúfolódóknak akkor Hilton nyílt levélben válaszolt, írásában pedig úgy fogalmazott, nehéz felfognia, hogy vannak a földön emberek, akik egy ártatlan kisbabát is képesek célba venni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés