Hirdetés

Rendkívüli hír: még mindig létezik a Párbeszéd, most lépett ki belőle valaki

Nap Híre portré Nap Híre

Berki Sándor szerint a párt olyan úton indult el, ami nem tükrözi eredeti céljait.

Fotó: Berki Sándor Facebook-oldala

„A pártpolitikai megállapodások és háttéralkuk helyett az elvégzendő közösségépítési és szervezési munkán kell, hogy legyen a hangsúly” – írja Facebook-oldalán Berki Sándor országgyűlési képviselő. A nógrádi politikus bejelentette: kilép a Párbeszédből, de továbbra is a frakció tagja marad.

„A kilépésem oka, hogy a párt olyan úton indult el, ami nem tükrözi eredeti céljait, és ez a párton belül olyan változásokat indított el, amivel nem tudtam azonosulni” - indokolta döntését Berki a Facebookon.

Szerinte az ellenzéki pártoknak azon kellene dolgoznia, hogy visszaszerezzék a régen elvesztett bástyákat vidéken. Úgy látja, jelenleg nincsen párt, amely ezt a munkát komolyan gondolná, de azt reméli, hogy ez hamarosan változni fog. 

A következő időszakban erre a munkára fókuszálna Nógrádban, és reméli, hogy országosan minél többen követik a példát, és elvégzik helyben a szükséges terepmunkát. Bár a párttól elköszönt, a frakcióból nem lép ki, mert Mellár Tamássl együtt elégedett azzal az iránnyal, amit az új frakcióvezető, Tordai Bence képvisel - számol be a Telex

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés