Hirdetés

Nem akárhogy találták meg a rendőrök a 4,5 milliós budapesti luxus cipőt

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Arról korábban írtunk, hogy meglovasították Pachert Balázs boltjából a 4,5 milliós sneakerét.

Két fiatal bement a boltba, nemes egyszerűséggel benyúltak a vitrinbe és elemelték onnan a ritkaságot. Az ügy nagy port kavart, ilyen még nem igazán történt a magyar fővárosban. Most a rendőrség posztját észrevette a Luxushirek.hu amiben egyszerűen elmagyarázzák, hogyan akadtak a lábbeli nyomára.

A lopás a tulajdonos adott nekik néhány támpontot, annak alapján elkezdtek nyomozni. Aztán egy megállított autós elkottyantott valamit. Mégpedig azt, hogy ismeri a lopással gyanúsított lett testvérpár egyik tagját, ráadásul elárulta, hogy hol lakik.

A szemfüles magyar rendőröknek sem kellett több, azonnal felkeresték és kopogtattak a budapesti ajtaján. Újpesten a fővárosi rendőrök március 10-én kora délután elfogták G. Eduardot. A helyszínen a lopáskor általa viselt ruhák egy részét is megtalálták. Ellenben az égen-földön keresett luxus cipőt, a Louis Vuitton Nike Air Force 1 Low Virgil Abloh sneakert nem – írták a Facebook-bejegyzésükben.

Azután március 17-én G. Eduard élettársa megkereste a zsarukat azzal, hogy a Postától értesítést kapott. G. Arturtól csomagja érkezet, ő pedig arra gondolt, hogy ez nem lehet más, mint a méregdrága, 4,5 milliós Sneaker.

Ezután csak annyi dolguk volt, hogy lefoglalják a még kézbesítetlen csomagot a Postán és visszaadják azt jogos tulajdonosának.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés