Hirdetés

Súlyos lépés az OTP-től, minden megváltozott

Nap Híre portré Nap Híre

Elindult három új wallet alkalmazás az OTP Bank ügyfelei számára: mostantól elérhető a Google Pay, a Garmin Pay és a Xiaomi Pay szolgáltatás is.

Az új elektronikus fizetési megoldások segítségével a felhasználók az erre alkalmas eszközeiken néhány kattintással regisztrálhatják bankkártyáikat, függetlenül attól, hogy Mastercard vagy Visa, betéti vagy hitelkártyáról van szó - írja az Origo

Farkas Tamás, az OTP Bank bankkártya-kibocsátás területi menedzsere elmondta, alkalmazástól függően akár több kártyát is digitalizálhatunk az okoseszközeinkre telepíthető elektronikus pénztárcánkba. Hozzátette: "A kártyadigitalizáció egyszerű, néhány lépéses folyamat, az új szolgáltatásoknak köszönhetően várható, hogy ügyfeleink az eddiginél is nagyobb arányban választják majd ezt a fizetési módot. A walletekbe digitalizált kártyákkal gyorsan és biztonságosan fizethetünk üzletekben, alkalmazásokban és az interneten is. Fontos azonban, hogy amennyiben Xiaomi Payt vagy Garmint Payt használ valaki – azaz okosórával és/vagy okoskarkötővel használja a walletek valamelyikét -, akkor az csak fizikai környezetben használható, azaz internetes vásárlása nem."

A Google Pay segítségével a bankkártyás fizetés összes előnye kihasználható androidos, wearos vagy fitbit eszközökön, készülékeken. A Garmin Pay a garmin okosórákon, a Xiaomi Pay Xiaomi okosórákon és okoskarkötőkön elérhető funkció. A Xiaomi okostelefonokon a Google Pay érhető el. 

A Google Pay fizetési megoldást mobil eszközön a Google Wallet applikációban a „Hozzáadás Wallethez" gombra kattintva lehet elindítani. Az okosóráknál és karkötőknél okostelefonról indítható a kártyadigitalizálás, a hozzákapcsolódó applikációban (Fitbit, Garmin Connect, Mi Fitness, Zepp Life).

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés