Hirdetés

Elképesztő újítást vezet be az OTP, rengeteg ember életét könnyíthetik meg

Nap Híre portré Nap Híre

Jelentős újítást vezet be az OTP Bank, hogy olyan településeken is biztosítsa a személyes ügyintézés lehetőségét, ahol nincs állandó bankfiókja. 

A cég elindította az OTP Mozgó Bankfiókot, amely Békéscsaba környékén teljesít majd szolgálatot. Az új mozgó bankfiók egy hagyományos kézpénzmentes bankfiókkal azonos szolgáltatási kört kínál az ügyfelek számára – írja az Origo

Az elmúlt években az ügyfelek banki ügyintézési szokásaiban jelentős változások történtek - írja a bank közleménye. A rutinjellegű, napi bankolási ügyeiket egyre nagyobb arányban végzik a digitális csatornákon, míg komplex pénzügyi igényeikkel kapcsolatban továbbra is személyesen, fiókokban kérnek segítséget. Ahhoz, hogy az ügyféligényekben bekövetkezett változást megfelelően tudja kezelni a hitelintézet, a fiókhálózatának is alkalmazkodnia kell.

A változó ügyféligényekhez igazodva, fokozatosan új kiszolgálási modellt vezet be az OTP Bank, illetve ezt szem előtt tartva 2020 óta új koncepció mentén újítja fel bankfiókjait. 

A most bejelentett Mozgó Bankfiók több olyan településen biztosítja az ügyfelek kiszolgálását, ahol a hitelintézet nem tud állandó bankfiókkal jelen lenni, így nem kell átutazniuk más településre, mert helyben el tudják intézni ügyeiket.

A Mozgó Bankfiókban az OTP bankfiókokban megszokott otthonos, modern és diszkrét körülményekkel találkozhatnak az ügyfelek, ahol teljeskörű szolgáltatást biztosítanak számukra. Legyen szó akár számlaügyintézésről, számlanyitásról, fogyasztási hitel igénylésről, vagy akár a megtakarítások kezeléséről, biztosítások megkötéséről.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés