Hirdetés

Az OTP Bank bejelentést tett: hatalmas változás lép életbe napokon belül

Nap Híre portré Nap Híre

Az OTP Bank januártól további fejlesztéseket vezet be az automaták révén történő készpénzbefizetések és készpénzfelvételek terén. A pénzintézet az egyre növekvő igényekre reagálva lehetővé teszi, hogy az ügyfelek akár egymillió forintra is emeljék az ATM-ből történő készpénzfelvételi limitet. Az euró alapú lakossági betéti kártyáknál is jelentős növekedés várható, ahol a felső korlát 2600 euró lesz.

A bank szerint az intézkedés lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfelek még könnyebben és gyorsabban juthassanak hozzá a készpénzükhöz az ATM-ek segítségével - szúrta ki a Promotions

A Magyar Nemzeti Bank friss adatai szerint a harmadik negyedévben 23 százalékkal több készpénzbefizetést regisztráltak, mint az előző év azonos időszakában. Az ATM-eken keresztül történő készpénzbefizetések mennyisége és értéke is folyamatosan emelkedik, amelyek számára az OTP Bank kényelmi és időspóroló megoldásokat kínál.

Az OTP közleményéből kiderüolt az is, hogy a szolgáltatás a hét minden napján, órán keresztül elérhető lesz. 

A készpénzfelvételi limit emelése mellett az OTP Bank 2024. január 2-től kiterjeszti a betéti kártyákhoz beállítható napi ATM készpénzfelvételi limitet. A maximálisan beállítható limitösszeg a lakossági betéti kártyáknál 1 millió forint, míg az euró alapú lakossági betéti kártyáknál 2600 euró lesz, ezáltal tovább növelve az ügyfelek pénzügyi rugalmasságát. Az OTP Bank így a jövőben is aktívan reagál az ügyfelek igényeire, és folyamatosan fejleszti szolgáltatásait a piacon való versenyképesség fenntartása érdekében.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés