Hirdetés

Összeugrasztotta a bulvár Szabó Zsófival: ezt írta neki üzenetben Tatár Csilla

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

A Glamour-gála kapcsán posztolt társadalom kritikát Tatár Csilla, pillanatokkal később pedig máris Szabó Zsófival került szembe a bulvárlapok értelmezésének köszönhetően. A Naphire.hu a #Bochkor felvételén járt, és ott tudta meg az ügy fejleményeit.

Elfogadta a héten az ATV #Bochkor meghívását Tatár Csilla, akiről az elmúlt hetekben tucatszám jelentek meg a cikkek az Instagram-oldalára írt véleménye miatt. A műsorvezető a Glamour-gála után tette közzé kritikáját, hiszen volt, aki “a díjátadó alatt háttal állt a színpadnak, csivitelt, röhögött, magát fotózta, semmitmondó gifeket készített barinőjével, és sz*rt arra, hogy a műsorvezető, a díjazottak, a főszerkesztő éppen beszélt”. Csilla a műsorban úgy összegezte a történteket: “Az egész rendezvény szellemiségével ment szembe az, ami ott történt. Hogy sikeres nőket a nők elismerjék, felhangosítsák a hangjukat - amire a rendezvényen a nők háttal álltak, és tojtak erre ”.

A kétgyermekes anyuka bejegyzése a vártnál is nagyobbat szólt, s mint az az ATV műsorából kiderült, valószínűleg azért is, mert nem sokkal előtte Kajdi Csaba Cyla prognosztizálta egy videóban, ez fog történni, Szabó Zsófi pedig a gálán épp olyan képet posztolt, amin szelfizik. “Szegény Szabó Zsófi volt, aki előtte pont kitett egy ilyen Insta-sztorit, mint amiről én írtam és az egészet ráhúzták. Pedig azt se tudtam, hogy ott volt a Zsófi, nem is találkoztam vele, nem is láttam az Insta-Storyját” - mesélte a műsorban Csilla, aki csak azt szerette volna, beszéljenek erről a jelenségről, de egy olyan embert hozott így kellemetlen helyzetbe, akit véletlenül sem volt szándéka.

“Viselkedni tudni kell, még egy ilyen gálán is. De egyszerűen a tömeg alig várja, hogy valakin elverje a dühét. És most ebben az esetben ez a Zsófi volt” - vonta le a tanulságot, majd azt is elmondta: természetesen azonnal üzenetet írt Zsófinak. Hogy mi állt benne? A Naphire.hu szerette volna erről megkérdezni Csillát a műsor felvétele után, ő azonban csak annyit mondott: ez a kettejük titka. De szent a béke. “Megnyugtatott, hogy látta, hogy az újságok ollózták csak össze ezt az egészet” - tette hozzá.

Az ATV #Bochkor vendége lesz ezen a héten még Lakatos Márk, Hargitai Bea és Szécsi Zoltán is. A műsor vasárnap este 20:50-kor kezdődik a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés