Hirdetés

Összeomlott Shakira: csőstül jön a baj az életébe

Garai Kitti portré Garai Kitti

Az énekesnőre rendesen rájár a rúd mostanában. A spanyol bíróság ugyanis börtönnel akarta büntetni, amiért 2011 és 2014 között, a spanyolországi tartózkodása alatt nem tett eleget az adófizetői kötelezettségének. Emellett szakított gyermekei apjával, Piquével, és az imádott édesapja is kórházba került.

"Jelen állás szerint semmivel nem tartozom a spanyol kormánynak” – jelentette ki Shakira, aki először beszélt részletesebben a magánéleti gondjairól. Shakira úgy véli, a spanyol adóhatóság csak nyomást akart rá gyakorolni, hogy alkut kössön velük. 

Az énekesnő egyébként bízik abban, hogy elég bizonyítéka van és igazolni tudja az ártatlanságát. 

De Shakirának nem csak emiatt fájhat a feje. Az énekesnő ugyanis szakított párjával, Gerard Piquével. Mint mondta, a szakítást még mindig csak egy rossz álomként éli meg. "De nem, ez a valóság. És a csalódás is nagyon valós, amikor azt látom, hogy egy olyan szent és különleges dolgot, amiről azt hittem, hogy köztem és gyerekeim apja közt volt, lealacsonyít és közönségessé tesz a média” – idézte a kolumbiai énekesnőt a HVG.

A világsztár életébe csőstül jön a baj. Nemrég a 91 éves édesapja is az intenzív osztályra került.

Shakira elárulta, sokszor úgy érzi, ezek élete legsötétebb órái, de ilyenkor mindig azokra a nőkre gondol, akik ugyanolyan vagy nála rosszabb helyzetben vannak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés