Hirdetés

Nagy baj van: Valami borzasztó dolog történik a magyar határon

Nap Híre portré Nap Híre

Több mint tízezren érkeztek Ukrajnából vasárnap.

Az ukrán-magyar határszakaszon 4629-en léptek be Magyarországra vasárnap, a román-magyar határszakaszon belépők közül pedig 5960-an nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) hétfőn az MTI-t.

A beléptetettek közül a rendőrség 68 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, amely harminc napig érvényes. Az érintetteknek ez idő alatt kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzéséért - áll a közleményben.

Véget érhet a háború? Mint azt a naphire.hu is megírta, Putyin szövetségese szerint csak egyetlen egy kiút maradt a háború befejezésére. Aljakszandr Lukasenka fehérorosz elnök szerint ugyanis a frontokon patthelyzet alakult ki, ezért a tárgyalálos úton történő lezárást sürgette. "Mindkét oldalon van elég probléma... egyik fél sem tudja jelentősen megerősíteni a pozícióját.. Lövészárkokba szorulnak, egymásnak feszülnek, miközben emberek halnak meg" - jelentette ki Aljakszandr Lukasenka

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés