Hirdetés

Drámai bejelentés jött: földi pokollá vált Ukrajna, a magyar határon is nagy a baj

Nap Híre portré Nap Híre

Csaknem tízezren érkeztek Ukrajnából csütörtökön.

Az ukrán-magyar határszakaszon 4652-en léptek be Magyarországra csütörtökön, a román-magyar határszakaszon belépők közül 5081-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) pénteken az MTI-t.

A közlemény szerint a beléptetettek közül a rendőrség 50 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, amely 30 napig érvényes. Nekik ez idő alatt kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzéséért - írták.

Nagyon nagy a baj a szomszédban

Hivatkozás másolása

Ahogy arról a naphire.hu beszámolt, hogy az orosz hadsereg teljes ellenőrzése alá vonta Avdijivka várost a Donyec-medencében. Arról is írtunk, orosz ellenőrzés alá került Krinki település a Dnyeper bal partján, Herszon megyében, ahol az ukrán hadsereg hídfőállás kiépítésével próbálkozott. Az orosz védelmi minisztérium csütörtökön azt is bejelentette, hogy a donyecki régióban lévő Pobjeda települést is elfoglalták. Ukrajna most nagyon nagy bajban van, ugyanis jelentős fegyverhiánnyal küzdenek. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés