Hirdetés

Most közölte a rendőrség: elszabadult a pokol a magyar határon

Nap Híre portré Nap Híre

Csaknem tizenkétezren érkeztek Ukrajnából szombaton.

Az ukrán-magyar határszakaszon 5220-an léptek be Magyarországra szombaton, a román-magyar határszakaszon belépők közül 6574-en nyilatkoztak úgy, hogy Ukrajnából érkeztek - tájékoztatta az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK) vasárnap az MTI-t.

A közlemény szerint a beléptetettek közül a rendőrség 28 embernek állított ki ideiglenes tartózkodásra jogosító igazolást, amely 30 napig érvényes. Nekik ez idő alatt kell felkeresniük az Országos Idegenrendészeti Főigazgatóság tartózkodási helyük szerint illetékes hivatalát a végleges okmányok beszerzéséért - írták.

Nagyon nagy a baj Ukrajnában

Hivatkozás másolása

A naphire.hu azt is megírta, hogy Szergej Sojgu orosz védelmi miniszter bejelentette, hogy teljes ellenőrzése alá vonta az orosz hadsereg Avdijivka várost a Donyec-medencében. Arról is beszámoltunk, hogy Ukrajna nagyon nagy bajban van, ugyanis jelentős a fegyverhiány. Volodimir Zelenszkij szombaton a müncheni biztonságpolitikai konferencián további fegyvertámogatást kért szövetségeseitől, miközben az ugyanaznap felszólaló NATO-főtitkár azt mondta, hogy "gondok vannak" a katonai szervezet fegyverkészleteivel, és fel kell pörgetni a fegyvergyártást

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés