Hirdetés

Örökbe fogadták az ATV műsorvezetőjét - Fotók

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Zsúfolásig telt meg az ATV székházában található Elise Café csütörtökön délután: a Fórum című műsor rajongói kedvencükkel, Somos Andrással találkozhattak személyesen. A műsorvezető mindenkit vendégül látott egy italra és mindenkivel elbeszélgetett. Az is kiderült, többen voltak olyanok is, akik még sosem telefonáltak be a műsorba, pedig még a kertben is azt nézik. “11-g a Fórumot nézi, csak utána tudunk menni kirándulni” - mondta egy csepeli férfi a feleségéről, akivel együtt érkeztek. Sőt, egyenesen Szombathelyről jött el Anna, aki a konyhakertbe is beköttette a wifit, hogy nézhesse a kedvenc műsorát. Az adásba még sosem telefonált be, pedig Somos Andrást már örökbe fogadta.

“Az Andrással egymásnak telefonálunk, mikor valami van. Vagy írok neki és válaszol” - kezdte a Naphire.hu-nak Anna, aki családtagként tekint az ATV műsorvezetőjére. “Örökbe is fogadtam negyedik gyerekemnek. Azt mondtam, ilyen rendes ember, aki a sok időd hölgyet és urat meghallgatja, azt örökbe kell fogadni. Ezt megmondtam neki is” - folytatta a szombathelyi nő, aki nagyon megörült, amikor az orvosától megtudta, hogy csütörtökön szabadnapja lesz, így azonnal vonatra ült. “Most láttam először az életben” - mosolygott Anna, akinek most már közös képe is van “negyedik gyerekével”, így boldogan szállhatott este vonatra, hogy megtegye a hazafelé tartó háromórás utat.

Fotó: ATV / Illés-Regele Tünde

Az már csütörtökön kiderült, hogy az első közönségtalálkozót újabbak követhetik majd. Somos Andrással számtalan szelfi, sőt, csoportkép is készült, a műsorvezető így elégedetten értékelte a Nap Hírének a nem mindennapi délutánját. “Számomra az, hogy egy havazás kellős közepén valaki Szombathelyről meg Sopronból eljön Kőbányára, felfoghatatlan. Semmiféleképpen sem a saját személyemnek tulajdonítom ezt, hanem az ATV-nek szóló szeretettel. Ez annak szól és ez el is hangzott. Akik ott voltak, hűséges tévénézők és a szívük csücskében hordozzák a csatornát” - mondta Somos András a Naphire.hu-nak.

Fotó: ATV /Illés-Regele Tünde

A teltházas találkozó abban is megerősítette, a Fórum az a műsor, amit érdemes csinálni. “Az, hogy beköltözik az ember mások otthonába és tulajdonképpen az, ami a képernyőn folyik, az része egy család életének. Mi az, ha ez nem a visszaigazolása annak, hogy van értelme olyan műsort csinálni, ami nem azért megy a tévében, mert James Bond film, nem azért, mert halálra rágja az ember a körmét izgalmában, hanem azért, mert tartalmilag hozzá tud tenni ahhoz, hogy valaki jól érezze magát. És ez nagyon fontos. Én ezért lettem lelkes” - tette hozzá Somos András.

Az is kiderült: a műsorvezető napi 50-70 üzenetre is reagál a népszerű közösségi oldal üzenetküldő alkalmazásában, sőt, az ATV fórumokon is aktív, ahol a beszélgetések ezreket érnek el. Somos András reméli, lesz folytatás, akár más műsorvezetőkkel is, és viccesen még azt is megjegyezte: “Azahriah menedzserével felvettem már a kapcsolatot, hogy megtudjam, hogyan lehet megtölteni a Puskás Arénát.”

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés