Hirdetés

Óriási botrány lehet Lewis Hamilton miatt a Forma-1-ben

Barsi Zoltán portré Barsi Zoltán

Szigorúbban vehetik mostantól a Forma-1-ben az ékszerviselési szabályokat, ami Lewis Hamiltonnak elég rossz hír.

A pilóták testi épségének megtartása érdekében az FIA még az Ausztrál Nagydíjon jelezte, hogy az ékszerviselésre vonatkozó tilalmat az eddigieknél sokkal jobban figyelik majd és be is tartatják.

A döntés nem tetszett például Lewis Hamiltonnak sem és ahogy azt tőle megszoktuk, ezt jelezte is. Elsősorban nem szavakkal, hanem tettekkel, hiszen a Miami Nagydíj sajtónapján temérdek gyűrűvel, nyaklánccal és karórával jelent meg - írja a Player.hu.

Érdekes fejlemény, hogy a versenyzőnek adtak két futamnyi időt, hogy eltávolítsa magáról a testékszereket, azonban Hamilton már időben jelezte, hogy nem foglalkozik ezzel és remélin, hogy az év végéig haladékot kap majd. 

A Sky Sports riportere, Ted Kravitz azt mondja, hogy szélsőséges esetben még az is előfordulhat, hogy Lewis Hamiltont egyszerűen eltiltják a versenyzéstől. Hamilton egyébként már utalt arra, hogy a dolgok alakulásától függően akár az is előfordulhat, hogy a Mercedes kénytelen lesz a tartalékpilótához nyúlni - olvasható a lap cikkében. 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés