Hirdetés

Orbán Viktor elhagyja Magyarországot

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Egy igazán különleges helyre utazik a miniszterelnök. A köztársasági elnökünk, Novák Katalin is elhagyta az országot a mai nap folyamán, ő Irakba utazott, ahol egészen szombatig fog tartózkodni.

Havasi Bertalan, a Miniszterelnöki Sajtóirodát vezető helyettes államtitkár korábban elárulta, hogy ha Orbán Viktor fog tudni rá időt szakítani, akkor hivatalos vendégként, vagyis a FIFA meghívottjaként részt fog venni a 2022-es katari labdarúgó-világbajnokságon.

Most pedig kiderült az is, hogy a miniszterelnök a jövő héten fog Katarba utazni, hogy élőben megtekintse a foci-vb két elődöntőjét, valamint a döntőjét. Az persze nem biztos, hogy ott is tud lenni mind a három mérkőzésen - írja a Promotions.

Azt azonban még nem tudni, hogy Orbán Viktor pontosan milyen elődöntőket is láthat majd, de az biztos, hogy jelenleg még a feladataira koncentrál. Ma például résztvett a Mol-csoport igazgatósági ülésén is, ahol a háború okozta gazdasági és energiaválságról, a brüsszeli szankciók hatásáról, valamint Magyarország energiabiztonságáról tárgyaltak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés