Hirdetés

Ezt nem láttuk jönni: Orbán Viktornak énekeltek a diákok születésnapja alkalmából

Garai Kitti portré Garai Kitti

Mint azt a naphire.hu is megírta, ma ünnepli 60. születésnapját Orbán Viktor

Az Egységes Diákfroint kedd este a Sándor palota előtt tüntettek, ahol arra próbálják rávenni a köztársasági elnököt, hogy ne írja alá a pedagógusok státusztörvényét. ""Mutassuk meg akár napokon át, hogy mennyien állunk ki az országunk jövőjéért és a bosszútörvény ellen! Legyetek ott velünk egész éjszaka" - írták a virrasztás szervezői a Facebook-eseménynél. A tervek szerint június 1-ig mindenképpen a helyszínen maradnak a tüntetők és váltásban lesznek jelen a téren.

A tüntetők azonban nem feledkeztek meg arról sem, hogy ma ünnepli 60. születésnapját Orbán Viktor, ezért nem sokkal éjfél után a Karmelita kolostorhoz vonultak, ahol a miniszterelnök tiszteletére pezsgőt bontottak és koccintottak, majd énekeltek egyet, amiről felvétel is készül. 

"Bár a Miniszterelnök Úr megfeledkezett az érettségiző diákokról, mi ennek ellenére elsőként köszöntöttük fel születésnapja alkalmából" - írják a demonstráció szervezői a közösségi oldalon. 

A kormányfőnek ajándékkal is készültek, méghozzá egy koszorús munkavédelmi sisakkal, hogy "a Karmelitába érkezők biztonságban legyenek az építési területen" - számolt be mindenrről a 24.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés