Hirdetés

Döbbenetes részletek derültek ki Orbán Viktor szilveszteri bulijáról

Nap Híre portré Nap Híre

Kiderült, hogy a miniszterelnök mászott legelöl, pedig macerás volt az út.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, az Operaház tetején egy bordallal búcsúztatta az óévet Orbán Viktor, Ókovács Szilveszter és Varga Mihály társaságában. Ókovács egy rövid videót is megosztott arról, mi történt velük éjszaka. 

A főigazgató most a Mandinernek elárulta: a miniszterelnök páholyt bérel az Operaházban, nem ritka ezért, ha a családja vagy ő maga is megjelenik az egyik ún. testőrpáholyban. 

"Már sok éve fűzöm, hogy nézze meg az Operaház 144 éve felrakott háromszéki vörösfenyőből készült fedélszékét, míves bádogozású tetőzetét. Mivel a Szent István bazilikán és a Parlamenten kívül nincs magasabb épület Pesten az Operaháznál, innen minden látszik, főleg az a háromperces tűzijáték, amelyet a Bánk bordalának eléneklése után 13 éve mindig megvalósítunk"

- fogalmazott Ókovács, hozzátéve, a miniszterelnök most hirtelen igent mondott, így összesen 12-en indultunk a csúcstámadásra az előadás után, éjfél után pár perccel.

Egyetlen zseblámpát vittek csak és pár telefont, pedig elég macerás kijutni, mert különböző tetőablakok, lépcsők, létrák nehezítik az utat.

"A miniszterelnök úgy tett, mint aki ismeri a járást, legelöl mászott, és ha lett volna nála zászló, biztos ki is tűzte volna valahova"

– mondta nevetve a főigazgató.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés