Hirdetés

Hat szó - ennyit üzent a nyugdíjasoknak Orbán Viktor

Nap Híre portré Nap Híre

Orbán Viktor az idősek világnapja alkalmából két mondattal üzent a magyar nyugdíjasoknak. A miniszterelnök azt ígérte, számíthatnak az idősek a kormányra.

Október 1-je az idősek világnapja. A jeles alkalomból Orbán Viktor hat szóval üzent a nyugdíjasoknak: "Isten éltesse az időseket! Ránk számíthatnak!” 

A kormányfő bejegyzésére több száz reakció érkezett néhány óra alatt, ezek nagy része a köszönet és a hála szavakat tartalmazza - szúrta ki az atv.hu

Egy kormánypárti érzelmű olvasó például azt írta: "Igen! Rezsicsökkentés, tizenharmadik havi nyugdíj stb. Ezeket a globalisták mind eltörölnék, mert szerintük az ember van alárendelve a világpiacnak, és nem a gazdaság az embernek.” Egy kritikus viszont durva üzenetet küldött Orbán Viktornak: "Ezért van édesanyámnak több, mint 60 év munka után (74 évesen még 8 órában dolgozott) 79 évesen 150.000 forint nyugdíja. ’Hálásan’ köszönjük...idén emelés se lesz és nyugdíjprémium se. A saját fizetését azért sikerült megemelni nem kevéssel. Nem szégyelli magát?”

Magyarországon az átlagnyugdíj 230 ezer forint, a mediánnyugdíj kevesebb mint 200 ezer forint. Több mint félmillió idős ember kap 140 ezer forintot, vagy annál is kisebb nyugdíjat - emlékeztet a portál. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés

Kapcsolódó cikkek

Hirdetés
Hirdetés