Hirdetés

Orbán Viktort újraprogramozta a mesterséges intelligencia?

Nap Híre portré Nap Híre

Orbán Viktor a legújabb TikTok-videójában megmutatta, hogyan is néz ki a nindzsakormánya, amiről a Fidesz 30. tisztújító kongresszusán beszélt.

Mint ismert, Orbán Viktort ismét elnökké választották a Fidesz 30. tisztújító kongresszusán. A miniszterelnök az eseményen beszédet is mondott, melyben úgy fogalmazott, hogy "a mi kormányunk nindzsakormány. Mi úgy tervezzük, hogy a bevetés után nem mi, hanem az ellenség marad a földön. Mi pedig épen és egészségesen visszatérünk a bázisra."

A kormányfő pedig most azt is megmutatta a mesterséges intelligencia segítségével, hogy hogyan is néz ki a nindzsakormány.

A vidóban nindzsaként láthatjuk Orbán Viktort, majd őt követi Szijjártó Péter, külgazdasági és külügyminiszter, Lázár János építési és közlekedési miniszter, és Csák János kulturális és innovációs miniszter. De megjelenik még Szalay-Bobrovniczky Kristóf honvédelmi miniszter, Pintér Sándor belügyminiszter, Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes, és Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő is.

Ezt követően pedig Nagy István agrárminisztert, Varga Mihály pénzügyminisztert, Rogán Antal Miniszterelnöki Kabinetirodát vezető minisztert tűnik fel nindzsaként, akiket Tuzson Bence igazságügyi miniszter, Orbán Balázs, a miniszterelnök politikai igazgatója és Lantos Csaba energiaügyi miniszter követ - szúrta ki az Index. Végül Bóka Jánost, az európai uniós ügyekért felelős minisztert, Navracsics Tibor területfejlesztési ügyekért és uniós forrásokért felelős tárca nélküli minisztert, illetve Nagy Márton gazdaságfejlesztési minisztert és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert láthatjuk akciófilmbe illő nindzsaként.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés