Hirdetés

Orbán Viktor ma megtöri a csendet: órákon belül kezdődik az évértékelő

Nap Híre portré Nap Híre

Orbán Viktor miniszterelnök szombaton, 15 órától tartja szokásos évértékelő beszédét a Várkert Bazárban, immár 25. alkalommal.

Novák Katalin és Varga Judit lemondása után napokra eltűnt a kormányfő, a közösségi oldalain sem posztolt semmit, azonban szerdán megtörte a csendet és közzétett egy fotót a kormányülésről, melyhez azt írta: "a kormány dolgozik". Mindeközben csütörtökön a Magyar Közlönyből kiderült az is, hogy Orbán Viktor két helyettes államtitkárt is azonnali hatállyal felmentett

Orbán Viktor a péntek esti tüntetés alatt is bejelentkezett a közösségi oldalán, hogy beszámoljon arra, hogy már készülnek a mai évértékelő beszéldre. 

Tavaly a miniszterelnök az évértékelőjében bejelentést tett az ország-, illetve vármegye bérlet bevezetéséről, de arról is beszélt: marad a rezsivédelem, a 13. havi nyugdíj - írta az atv.hu. 

Mi lehet idén a téma?

Hivatkozás másolása

A Blikk cikke szerint az ukrajnai orosz invázió közelgő második évfordulóján egész biztos, hogy szó fog esni az egyre jobban állóháborúvá merevedő invázióról. Hasonlóképpen szóba kerülhetnek az EP és önkormányzati választások. Mint ismert, Varga Judit lemondásával megürült a FIDESZ-KDNP Európai Parlamenti listavezető-jelölti helye, s a mai napig nem jelentette be a párt a főpolgármester-jelöltjüket. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés