Hirdetés

Orbán Viktor rendet tett Majka-Azahriah fronton és váratlan dolgot mondott Koncz Zsuzsáról

Nap Híre portré Nap Híre

A miniszterelnök kedvenc könnyűzenei előadóiról osztott meg egy új videót a TikTok-csatornáján. Orbán Viktor többek között azt is elárulta, hogy Azahriah vagy Majka dalait kedveli-e jobban.

A kormányfő Tegyünk pontot a végére! címmel töltött fel egy új videót hivatalos TikTok-csatornájára, ahol több könnyűzenei előadó mellett is állást foglalt.Orbán Viktor korábban már elárulta, hogy szokott Azahriah-zenéket hallgatni, de most azt is kifejtette, hogy Majkát vagy a Puskás Arénában triplázó előadót kedveli-e jobban – írja az Index

A miniszterelnök videója szerint Majkát szimpatikusabbnak találta, mint Azahriah-t, viszont a rapper-műsorvezetőnél még a Halott Pénzt is jobban kedveli. Orbán Viktor az abszolút „királynak és nyerőnek” Ákost nevezte. A kormányfő jobban kedveli a Kossuth-díjas dalszerző-énekest, mint a Halott Pénzt, Bródy Jánost, Koncz Zsuzsát, a Queent és az Abbát. 

Volt, aki Ákost is túl tudta szárnyalni a miniszterelnöknél. Orbán Viktor Cseh Tamást még ennél is jobban kedveli. Szerinte Ákos zenéjének „ősforrása” Cseh Tamás, és lényegében minden komoly dolog hozzá, az „énekmondóhoz” vezethető vissza.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés