Hirdetés

Orbán Viktor váratlan videóval jelentkezett: mindent elárult

Nap Híre portré Nap Híre

Orbán Viktor miniszterelnök húsvéthétfőn kérdezz-felelek videóval jelentkezett a Facebook-oldalán. A kormányfő a videóban szinte mindent elárult a húsvéti szokásaikról. 

Orbán a legújabb videójában például elmondta, hogy kölnivel locsol vödör helyett. "Csak semmi durváskodás!" - jelentette ki. Arra a kérdésre, hogy torma vagy pirosarany, azt felelte, hogy csaksi torma, de nem tejszínesen, hanem nyersen, reszelve. Az elkészítésével kapcsolatban úgy fogalmazott: "Ha van egy kis szerencsém, megúszom, és a gyerekekre hagyhatom, de néha rám marad, és akkor a könnyzacskóim kiürülnek."

A kormányfő azt is elárulta, hogy a sonkához csakis sós kalácsot eszik. Ezen kívül mesélt még arról is, hogy gyerekkorában nagyon sok piros tojást összegyűjtött locsolkodáskor, és elszavalta a kedvenc locsolóversét is - szúrta ki a 24.hu.

A naphire.hu azt is megírta, hogy Orbán Viktor húsvétvasárnap egy teljes videóban fejtegette a követőinek a sonkakészítés fortélyait, ám sokan kiszúrták, hogy van egy kis baj a felvétellel. Több követőnek is feltűnt ugyanis, hogy Orbán Viktor egy korábbi videót tett ki TikTok-oldalára. Ezt erősítette az, hogy a miniszterelnök Paul Bocuse-ra, mint nemrég meghalt” szakácsra hivatozik, holott a nouvelle cuisine meghatározó alakja 2018-ban hunyt el. Hamar ki is derült, hogy Orbán Viktor ezt a videót hat évvel ezelőtt már kirakta Facebook-ra. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés