Hirdetés

Orbán Viktor divatdiktátor lett és atomot dobott a TikTokra

Nap Híre portré Nap Híre

Óriásit megy a miniszterelnök legújabb TikTok-videója, amelyben a kormány tagjainak öltözködési szokásai kerülnek előtérbe.

Orbán Viktor nagyot nyerhet, ha Donald Trump visszatér a Fehér Házba. A miniszterelnök a legutóbb a 13. havi nyugdíjról tett bejelentést, de most más oldaláról mutatkozott be a TikTokon.

Most a Blikk vette észre, hogy Orbán Viktor megint új és igencsak nagy nézettséget elérő videót töltött fel a TikTok-oldalára, amiben a kormánytagokkal együtt az úgynevezett "Zara modell kihívást teljesítik, és megmutatják, hogy néz ki a kormányzati modell.” Ez alatt az értendő, hogy élükön a kormányfővel a kormánytagok egytől egyig az alkalomhoz illő, mondhatni az utolsó divat szerinti öltözékben érkeznek a Karmelitába, a kormányülésre - írja a lap.

„Slamposan nem lehet” – írta Orbán Viktor a TikTokon megosztott videóhoz, ahol az ott szereplő minden politikusról kapunk egy kimerevített, fekete-fehér képet, amin olyan, mintha valóban a kihívást teljesítenék, és modellként pózolnának.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés