Hirdetés

Ez már hadüzenet: Orbán Viktor azt ígéri, Brüsszelig fogunk menetelni

Nap Híre portré Nap Híre

Mint fogalmazott, 1848-ban megálltunk Schwechatnál, de most nem fogunk.

Ahogy korábban már beszámoltunk róla, március 15-én reggel katonai tiszteletadás mellett vonták fel a nemzeti lobogót Budapesten, a Kossuth Lajos téren. A lobogót Sulyok Tamás köztársasági elnök és Kövér László, az Országgyűlés elnöke jelenlétében, a Himnusz hangjaira a honvédség díszegysége vonta fel. 

A miniszterelnök a Nemzeti Múzeum előtt mondta el ünnepi beszédét. Orbán Viktor azt mondta: vágyakozunk a csendes, nyugodt és biztos élet után, megszerezhetjük, és biztos benne, hogy a Jóisten ezt meg is adja nekünk, de előtte volna még itt egy kis munka - számol be az atv.hu

1848-ban megálltunk Schwechatnál, most nem tesszük: Brüsszelig fogunk menetelni, és mi fogjuk megcsinálni a szabadságot az Európai Unióban - fogalmazott.

Orbán Viktor úgy folytatta: szuverenista fordulat előtt állunk Amerikában és Európában, helyreállhat a normális élet, megnyithatjuk a nyugati nemzetek új korszakát, amelyben mindenki megtalálhatja a maga számítását, kivéve azokat, akik kiírták magukat a történelemből, akik megszegték a nemzet szolgálatára tett esküjüket, hátba támadták a hazájukat, aknamunkát folytatnak Brüsszelben, hogy elvegyék a tanárok pénzét, beengednék a migránsokat, és "30 brüsszeli ezüstpénzért" gender-aktivisták kezére adnák a gyermekeinket, Ők rosszabbak, mint a labancok, nekik az árulók sorsa jut majd - jelentette ki.

Jön a választás, ahol senki nem bújhat el, dönteni kell: kiállunk a hazáért, vagy idegenek kenyerét esszük, és a szülők megkapják a választ: milyen gyerekeket hagynak a világra - zárta beszédét a miniszterelnök.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés