Hirdetés

Nagy volt az aggodalom, de mindent tisztáztak Orbán Viktor állítólagos betegségével kapcsolatban

Nap Híre portré Nap Híre

Sokaknak feltűnhetett valami furcsa, rá nem jellemző dolog a beszéde közben, de Havasi Bertelen mindenkit megnyugtatott.

Ahogy arról a Naphire.hu is beszámolt, a Nyugat és a Kelet összekapcsolása mellett érvelt Orbán Viktor miniszterelnök hétfőn Budapesten a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara gazdasági évnyitó fórumán. A kormányfő - aki hamarosan Washingtonba utazik - azt mondta, felgyorsult a világ gazdasági és politikai térképének átszabása, emellett a világ nyugati és nem nyugati része homlokegyenest eltérő módon ítél meg mindent, a geopolitikai rivalizálás felülírja a piaci logikát is. 

Azonban aki követte Orbán Viktor beszédét, annak feltűnhetett a kormányfő reszelős, rekedtes hangja. A Blikk rákérdezett a miniszterelnök sajtófőnökénél, hogy mi történt. 

„A miniszterelnök hivatalból mindig egészséges" - tudatta Havasi Bertalan.

Hivatalból Orbán Viktor egészsége valóban ritkán vall kudarcot, nem szokása megbetegedni. Legutóbb hivatalosan 2019 decemberében esett ágynak, amikor az aktuális rendkívüli kormányinfón nem ő, hanem Varga Mihály pénzügyminiszter jelent meg a színen. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter akkor annyit árult el, hogy a kormányfő lázas.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés