Hirdetés

Hosszú idő után megtörte a csendet az operatív törzs, bejelentés érkezett

Nap Híre portré Nap Híre

A nemzeti ünnep biztonságos lebonyolításáért felelős operatív törzshöz napközben beérkezett információk alapján elmondható, hogy az egész országban a legnagyobb rendben, rendkívüli esemény nélkül zajlottak a március 15-i rendezvények - közölte a Miniszterelnöki Kabinetiroda nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkára péntek este a Facebook-oldalán.

Kovács Zoltán tájékoztatása szerint a rendőrség péntek 18 óráig országosan csaknem 350 rendezvény békés lebonyolítását biztosította.

Az államtitkár bejegyzésében arról számolt be, hogy sok tízezren vettek részt a nemzeti ünnep központi programjain. Hozzátette: a legtöbben - több tízezren - a Nemzeti Múzeumnál tartott díszünnepségen voltak, amelyen Orbán Viktor miniszterelnök mondott beszédet.

A Nyitott Parlament program keretében 10 és 18 óra között közel ötezren látogattak el az Országházba, ahol a Szent Korona mellett a Díszlépcsőházat és a Kupolacsarnokot is ingyenesen tekinthették meg az érdeklődők - zárta bejegyzését az államtitkár.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés