Hirdetés

Szívszorító fejlemény: több millió forintot gyűjtöttek az infarktust kapott Ónodi Henriettának

Nap Híre portré Nap Híre

Több millió forint gyűlt össze az infarktust kapott Ónodi Henriettának. 

Amint az ismert, bevásárlás közben szívinfarktust kapott az olimpiai bajnok Ónodi Henrietta. A békéscsabai születésű Ónodi március 28-án egy floridai boltban esett össze. Azonnal kórházba szállították, szerencsére annak ellenére, hogy útközben többször is megállt a szíve, sikerült stabilizálni az állapotát – írja a nlc.hu

A hírt az Egyesült Államokban élő Ónodi testvére, Barbara tette közzé közösségi oldalán, egyben támogatást is kérve az olimpiai bajnok számára.

„Üdvözlöm, a nevem Ónodi-Klausler Barbara. Kétségbeesetten szükségem van segítségre, hogy pénzt gyűjtsek a nővéremnek, az 50 éves Ónodi Henriettának, akinek súlyos szívinfarktusa volt. Mint sokan tudjátok, Heni egy magyar nemzeti hős, arany- és ezüstérmes olimpikon, aki mindig az elsők között volt, aki kezet nyújtott és támogatta a rászorulókat, most pedig a ti segítségetekre van szüksége! Sokat tett a tornásztársadalomért és a sportágért, hihetetlenül önzetlen volt, most rajtunk a sor, hogy segítsünk neki ebben a nehéz időszakban”. 

"Azt látom, hogy a húgomnak a súlyos szívleállásokat követően nagyon szakszerű ellátásra és rehabilitációra van most szüksége. De ugyanolyan erős, mint tornászkorában. Ha képesek vagyunk neki megadni azt az egészségügyi támogatást, amire most szüksége van, őszintén hiszem, hogy teljesen felépülhet” – tette hozzá a testvére. 

Eddig 378-an adományoztak, legtöbben öt és száz dollár között, pár nap alatt közel 19 ezer dollárt gyűjtöttek össze, ami 6,9 millió forintnak megfelelő összeg. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés