Hirdetés

Onnan kapott óriási pofont Mészáros Lőrinc, ahonnan a legkevésbé várta

Nap Híre portré Nap Híre

Gulyás Gergely elmondta a véleményét Mészáros Lőrinc és Várkonyi Andrea luxusnyaralásáról.

Ahogy arról korábban a Nap Híre is beszámolt, a kormányközeli milliárdos vállalkozó és felesége az Arany Rózsa nevű, nagyjából 27 milliárd forintba kerülő luxusjachton töltötte az elmúlt heteket, amellyel bejárták a francia Riviérát és az olasz partokat is, miközben milliókat érő ruhákban fotózták őket.

Az RTL nemrég megkérdezte Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető minisztert, hogy neki mi a véleménye arról, hogy nemrég alapított magyar szuperbank, az MBH leányvállalata, Euroleasing vette tulajdonába a nagy értékű jachtot, amin Mészárosék pihenték ki az év fáradalmait.

A jelenlegi helyzetben én mindenkitől sokkal nagyobb szerénységet várnék és azt fontosnak tartom, hogy senki ne gondolja azt, hogy nem részese annak a nemzeti közösségnek, amely egyébként hihetetlen nehézségekkel szembesül itt a koronavírus után, háborús időszakban. De természetesen céges döntéseket a cég vezetőinek, felügyelőbizottságának kell minősíteni és ezeknek a jogszerűségét is nekik kell biztosítani

- mondta a miniszter, majd a riporter arra is rákérdezett, hogy mit ért szerénység alatt, amire azt válaszolta a politikus, hogy "kisebb hajó, nagyobb szerénység".

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés