Hirdetés

Döbbenetes részletek az öngyilkosságba kergetett sümegi kamaszfiú tragédiájáról

Nap Híre portré Nap Híre

Megszólalt az öngyilkosságba kergetett kamaszfiú édesanyja.

Pénteken helyezik végső nyugalomra G. Pistikét, azt a sümegi kamaszt, aki a vonat elé vetette magát amiatt, mert iskolatársai piszkálták a testsúlya miatt. A kamaszfiút Big Macnak csúfolták, többször is titokban követték, és amikor nem figyelt, megpróbálták kigáncsolni. A bántalmazásokat többször is videóra vették és feltöltötték a netre.

A kamaszfiú szüleit sok kritika érte azért, mert nem tették meg a szükséges lépéseket a fiút ért bántalmazásokat követően. Az édesanyja most egy szívszorító bejegyzést tett közzé, melyben beallotta, hogy semmit sem tudott a videókról és a zaklatásról, minderről csak a fiú halála után értesültek - írja a Bors.

"Nem tudtuk, hogy Pistikét bántják. Mert ha tudtuk volna, akkor cselekszünk. És nem így végződött volna. De sajnos nem mondta el, és nem is vettük észre rajta, hogy baj van. Videókat is utána kaptunk. Senki nem szólt, akik tudták, hogy a fiamat szóval és másképpen is bántják" - írta a fiú édesanyja, Beáta a Pityu emlékére alakított csoprotban. Hozzátette, ők sem értik a történteket, hiszen fiának tervei voltak a jövőre nézve, a szülők pedig engedékenyen viszonyultak hozzá és támogatták is a kamaszt.

"Sok mindent megengedtünk neki. Elmehetett bulizni, a haverjaival csavaroghatott. A cigit sem tiltottuk meg neki. Nagyon szerettük és szeretjük most is" - folytatta. 

A bejegyzésből kiderült az is, hogy a kamaszfiú a halála előtt még beszélt az édesapjával, és azt mondta neki, hogy hazamegy. Beáta elmondása szerint az apuka sem vette észre Pisti hangján, hogy baj lenne. 

Beáta azt is őszintén bevallotta, hogy nagyon fáj neki, hogy Pityu nem köszönt el tőlük. A bejegyzést pedig azzal zárta, hogy minden anya legszörnyűbb rémálma vált valóra számára aznap, ugyanis neki kellett azonosítania imádott gyermek.

"Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123 ingyenes, lelki elsősegély számot!”

Hivatkozás másolása

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés