Hirdetés

Borzasztó részletek: ezért ugrott a halálba a 16 éves Tamás

Nap Híre portré Nap Híre

A 10. emeletről vetette ki magát, amikor éppen édesapjánál volt láthatáson.

Tamás életében számos probléma összeadódott, szülei válása három évig húzódott, ráadásul a fiú mellkasi aszimmetriával született. 4-5 éves korában közölte az orvos, hogy amikor a szervezete fejlődésnek indul, az állapotából komolyabb problémák is adódhatnak.

Ágnes, Tamás édesanyja a Borsnak azt mondta, a bordák a fiú tüdejét is folyamatosan nyomták, ami állandó fájdalommal járt. 

"Az orvosok kijelentették, hogy amennyiben Tamás nem kerül életveszélybe, csak 21 éves korában műtik meg, ugyanis az operáció kockázata túlságosan nagy az adott kor előtt. Attól lehetett tartani, hogy a beépített lemez spontán benyomódhat a mellkasban és átszúrhatja a tüdőt"

– emlékezett vissza a gyászoló édesanya.

Tamás a depressziójával nem akart pszichológushoz járni, édesanyja pedig akkor még nem tudta, hogy létezik online terápia is. Most úgy érzi, ha időben értesül a lehetőségről, megelőzhető lett volna a tragédia.

"Mindenkit arra kérek, ha azt veszi észre a gyermekén, hogy hirtelen fogyni kezd, nincs étvágya, sápadtabb a bőre, és az öngyilkosságot emlegeti, hallja meg a vészharangot! Tamás azt mondogatta, hogy inkább meghalna, minthogy olyan életet éljen, ami rá várhat. Sajnos, nekünk nem sikerült megakadályoznunk az öngyilkosságot"

– hangsúlyozta Ágnes.

Van segítség! Ha Ön vagy valaki a környezetében krízishelyzetben van, hívja mobilról is a 116-123-as ingyenes lelkielsősegély-számot, vagy keresse fel a www.ongyilkossagmegelozes.hu oldalt! 

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés