Hirdetés

Ezt nem láttuk jönni: Obama egészen váratlant húzott egy detroiti kampányrendezvényen

Nap Híre portré Nap Híre

Barack Obama egy detroiti kampányrendezvényen mindenkit meglepett, amikor Eminemet idézve rímekbe szedte saját érzéseit a színpadon. Miután a többszörös Grammy-díjas rapper felkonferálta őt, az Egyesült Államok volt elnöke humorosan átalakította az 52 éves előadó egyik ikonikus dalának, a Lose Yourselfnek néhány sorát.

Barack Obama ismét bizonyította, hogy milyen könnyedén tud kapcsolatot teremteni az amerikaiakkal, amikor kedden Detroitban egy kampányrendezvényen Eminemet idézve lépett fel a színpadra, miután a Grammy-díjas rapper szülővárosában felkonferálta őt – írja a Blikk

“Now I notice my palms are sweaty, knees weak, arms are heavy”, vagyis "Most veszem észre, hogy izzad a tenyerem, gyenge a térdem, nehéz a karom" – költötte át saját magára Eminem 2002-es slágerének, a Lose Yourselfnek egyik sorát a volt amerikai elnök, miután elismerte, ritkán izgul a nyilvános beszédek előtt, most azonban más a helyzet. 

"Sok gyűlésen vettem részt, így általában nem vagyok ideges" – fogalmazott mosolyogva Barack Obama, hozzátéve, hogy most úgy érzi, követnie kell Eminemet, akinek dalát ezek után el is kezdte rappelni.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés