Hirdetés

Nyugdíjasok figyelem! Váratlan kedvezmények jönnek februárban

Nap Híre portré Nap Híre

Mint azt a naphire.hu is megírta, februárban kézhez kapják a nyugdíjasok a 13. havi nyugdíjat. Az idősek emellett különleges kedvezményeknek is örülhetnek a hónapban.

Az egyes fürdők egész jelentős kedvezményt biztosítanak a nyugdíjasok számára, még az amúgy is olcsóbb nyugdíjas belépők árából is. Az Infostart a termalonline.hu nyomán összeszedte, hogy hol várják ebben a hónapban kedvezményes jegyárakkal a nyugdíjasokat.

Berekfürdő: februárban három alkalommal „nyugdíjas szerda” kedvezményt kínál a Berekfürdői Gyógyfürdő. Február 7-én, 21-én és 28-án a nyugdíjas urak 600 forintos, a nyugdíjas hölgyek pedig – mivel még tart a női zuhanyzó felújítása – 900 forintos kedvezményt kapnak a napijegyek árából. Előbbieknél ez 2000 forintos, a hölgyeknél 1700 forintos jegyárat jelent.

Hajdúnánás: februárban csütörtökönként kínálnak extra nyugdíjas kedvezményt a Hajdúnánási Gyógyfürdőben. Február 8-án, 15-én, 22-én és 29-én a nyugdíjas napijegy ára 2500 forint.

Kisvárda: az Aquacinema fürdő csütörtöki napokon egy állandó nyugdíjas kedvezményt biztosít. Ezeken a napokon a nyugdíjas belépő 3000 forintba kerül.

Nyírbátor: a Sárkány Wellness és Gyógyfürdő február 29-ig érvényes akciójának keretében 50 százalékos kedvezményt kínálnak a nyugdíjasok számára. Ez azt jelenti, hogy számukra 1500 forintba kerül egy napi belépő.

Nyíregyháza: hétfőnként és csütörtökönként olcsóbbak a nyugdíjas belépők az Aquarius Élményfürdőben. Ez 4100 forintos jegyárat jelent,a helyi nyugdíjasok számára pedig csak 2300 forintba kerül a belépő.

Pápa: hétfőn és csütörtökön a nyugdíjas igazolvány 50 százalékos kedvezményt biztosít a Várkertfürdőben. Az akció május 31-ig tart, az ünnepnapok kivételével.

Ráckeve: a nyugdíjasok hétfőnként és csütörtökönként (kivéve, ha ünnepnapra esik) 10 százalékkal olcsóbban válthatnak belépőt az Aqua Land Termálfürdőbe.

Sárvár: a tanítási szünetek kivételével egész évben elérhető a Sárvári Gyógy- és Wellnessfürdő „nyugdíjas kedd” nevű akciója. Ezeken a napokon az ONFYI igazolványukat bemutató vendégek féláron, jelenleg 1900 forintért válthatnak napi belépőjegyet.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés