Hirdetés

Rendkívüli hír: Novák Katalin váratlan helyen bukkant fel, nem hiszi el, kikkel találkozott

Nap Híre portré Nap Híre

A volt köztársasági elnök Olaszország miniszterelnökével, valamint a világ leggazdagabb emberével fotózkodott az Atlantic Council kutatóintézet Global Citizen Awards-díjátadóján.

Novák Katalin új bejegyzéssel jelentkezett az X-en. A volt köztársasági elnök a posztban arra hívta fel a figyelmet, hogy "csak a gyerekek menthetik meg a világot", majd egy fotót is megosztott, amelyen Elon Musk illetve Giorgia Meloni mellett mosolyog - szúrta ki a Telex

A Mandiner szerint a közös fotó az Atlantic Council kutatóintézet Global Citizen Awards-díjátadóján készült, ahol az olasz kormányfőt kitüntették a transzatlanti kapcsolatok elmélyítésében játszott szerepéért. Az olasz miniszterelnökről a díjátadón Musk mondott beszédet, és ő adta át a díjat Meloninak. A lap a volt köztársasági elnök irodájából származó információk szerint azt írta, hogy Novák Katalin Meloni meghívottjaként vett részt az eseményen, az utat pedig a saját pénzéből finanszírozta.

A portál arról is írt, hogy Novák Katalin, Giorgia Meloni és Elon musk tárgyalásán szóba került, hogy Musk álljon be az XY Worldwide támogatói közé, mivel maga is az emberiség előtt álló legfontosabb kihívásnak tartja a demográfiai krízist, melynek gyökere a gyermektelenség, a tervezett és végül megszületett gyermekek száma közötti szakadék. 

Ahogy azt a Nap Híre is megírta, Novák Katalin az X (korábban Twitter) oldalán jelentette be, hogy új munkát vállalt és létrehozott egy nonprofit szervezetet, amely úttörő megoldásokat keres a globális születési ráta összeomlásával kapcsolatban. "Örömmel jelentem be, hogy az X-Y Worldwide társalapítója és vezérigazgatója vagyok" - közölte szeptember elején. 

Novák Katalin február 10-én mondott le a köztársasági elnöki posztról, méghozzá azután, hogy kiderült, hogy tavaly elnöki kegyelemben részesítette a bicskei gyermekotthon pedofil igazgatóját fedező igazgatóhelyettest.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés