Hirdetés

Csodálatos üzenet Djokovictól a visszavonuló Nadalnak

Nap Híre portré Nap Híre

Az idény végén visszavonul Rafael Nadal. A spanyol teniszező hazai pályán búcsúzik a sportágtól, a Davis Kupa nyolcasdöntőjében, amit Málagában rendeznek november 19. és 24. között. Novak Djokovic nem hagyta szó nélkül a riválisa bejelentését és egy megható üzenettel búcsúztatta a legendás teniszezőt.

Rafa, egyetlen bejegyzés nem elég, hogy kifejezzem a tiszteletemet, amit irántad, valamint az iránt érzek, amit a sportágért tettél. Milliónyi gyermeket inspiráltál, hogy teniszezni kezdjen és úgy gondolom, ez az egyik legnagyobb eredmény, amit valaki kívánhat. A kitartásodat, elkötelezettségedet, küzdőszellemedet évtizedekig tanítani fogják. Az örökséged örökké élni fog. Csak te tudod, mit kellett elviselned ahhoz, hogy a tenisz és általában a sport ikonja legyél

- írta Djokovic az üzenetében, majd kijelentette, hogy az volt rá a legnagyobb hatással, hogy Nadal a rivalizálásuk során annyiszor a tűrőképessége határáig kényszerítette. "A Spanyolország képviselete iránti szenvedélyed mindig is figyelemre méltó volt. A lehető legjobb búcsút kívánom neked Malagában a Davis Kupa-csapattal. Ott leszek személyesen, hogy tisztelettel adózzak a csillagászati karriered előtt" - tette hozzá. 

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés