Hirdetés

Djokovic elment az Aranylabda díjkiosztójára, és akkorát trollkodott, hogy nem térünk magunkhoz

Nap Híre portré Nap Híre

Novak Djokovic megmutatta vicces oldalát, amikor meggyőzte YouTube-sztár IShowSpeedet, hogy ő nem más, mint az AC Milan sztárja.

A világranglistavezető teniszező – megkockáztatjuk: a valaha élt legnagyobb férfi teniszező – megjelent a Párizsban megrendezett Aranylabda díjátadó ünnepségen. A gálán jelent volt az ismert fiatal youtuber IShowSpeed. A 18 éves srác többek között az ötszörös Aranylabda-győztes Cristiano Ronaldo iránti rajongásáról ismert – meg persze arról, hogy 21 millió követője van a YouTube-on.

Speed a ceremónia kezdete előtt élőben közvetítette a YouTube-on az idei év néhány jelöltjével történt találkozásait. Erling Haaland, Bernardo Silva és Emiliano Martinez is elbeszélgetett vele, akárcsak a 24-szeres Grand Slam-bajnok Djokovic.

"Hé tesó, hogy hívnak? Olyan ismerősnek tűnsz" - kérdezte tőle Speed, amire a szerb válaszolt: "Hé haver, mi a helyzet? Jó látni téged!" Speed ezután ismét megkérdezte Djokót, hogy mi a neve, és a szerb klasszis ahelyett, hogy felfedte volna valódi kilétét, azzal viccelődött, hogy a világ egyik legnagyobb klubjában játszik.

"Az AC Milan új sztárja vagyok, még nem játszottam, de a következő meccsen már a pályán leszek és mesterhármasra készülök" - tette hozzá Djokovic.

Djokovic ennél komolyabban is nyilatkozott, és elárulta, mennyire szereti a futballt. "Én [nagy rajongó vagyok]. Természetesen a futball nyilvánvalóan messze a legnépszerűbb sport a világon" - mondta.

Djokovic már most minden idők legeredményesebb teniszezője 24 Grand Slam-győzelemmel (őt 22-vel Rafael Nadal és 20-szal Roger Federer követi). Azt nem tudjuk, hogy ugyanilyen sikeres lenne-e az AC Milan színeiben.

via TalkSport

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés