Hirdetés

Hivatalos: az RTL megtette a bejelentést Noszály Sándorról

Nap Híre portré Nap Híre

Ahogy azt korábban a Nap Híre is megírta, Noszály Sándor testvére, Andrea már beszámolt arról, hogy a testvére nem lesz jelen november elején a Sztárbox döntőjén, most pedig az RTL is megerősítette, hogy az egykori teniszcsillag nem folytatja tovább a versenyt.

Noszály Sándor családjától kapott információk alapján a versenyző nem folytatja a Sztárbox versenyét - írja a Blikk Rúzs. Mutatjuk az RTL közleményét:

"Az ismeretes, hogy a Sztárbox október 6-án megrendezett nehézsúlyú elődöntőjének másnapján Noszály Sándor – aki megnyerte az összecsapást - az Egyesült Államokba utazott-, majd az Instagram oldalán közzétett videói miatt nagyon sokan aggódni kezdtek a sportolóért. A produkcióhoz is érkezett kérdés azzal kapcsolatban, hogy Sándor miként folytatja a versenyt és erről mikor születik döntés. A produkció képviselői szerették volna személyesen felvenni a kapcsolatot a versenyzővel, aki a mai napon (10.16.) hazatért Magyarországra, de erre nem volt lehetőségük. Noszály Sándor családjától kapott információk szerint, Sándor állapota miatt nem tudja folytatni a Sztárbox versenyét, így nem vesz részt a november 3-án megrendezésre kerülő Szuperdöntőben. Egészségügyi állapotáról további információk megosztására nincs lehetőségünk.

Noszály Sándornak mielőbbi felépülést kívánunk.

A Sztárbox produkciója felkészült arra, hogy ebben az esetben miként bonyolítja le a nehézsúlyban rendezendő Szuperdöntőt, de a téma érzékenysége miatt erről később adunk tájékoztatást".

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés