Hirdetés

Döbbenetes állítás: Noszály Sándor nem drogozott?

Nap Híre portré Nap Híre

Vajtó Lajos is kommentálta Noszály Sándor ámokfutását: "Bár senki nem fogja elhinni, de nem kábítószer-probléma".

Noszály Sándor, az RTL Sztárbox című versenyzője jelenleg Los Angelesben van, de zavarba ejtő viselkedése magyarországi rajongóit is meghökkentette. Most Noszály barátja, Vajtó Lajos próbálta meg tisztázni, mi is történhetett a hajdani teniszcsillaggal – írja a Femcafe

Noszály Sándor az elmúlt időszakban visszatért a rivaldafénybe: a korábbi reality-sztár nemrégiben az RTL Sztárbox című műsorában villantotta meg ökölvívó-tudását, az utóbbi pár napban viszont egészen más okból került az újságok címoldalára. A korábbi teniszcsillag, aki most épp Los Angelesben tartózkodik, nemrégiben Jedikről, a dalai láma reinkarnációjáról és "fehér jelzések felszívásáról" beszélt, zavarba ejtő viselkedése pedig hazai rajongóiban is aggodalmat szült. A Blikk cikke szerint az egykori sportolót le is tartóztatták Los Agelesben, de minden jel arra utal, hogy tovább folytatja egyre kellemetlenebbé váló ámokfutását. Az egykori reality-hős viselkedésének rejtélyét most barátja, Vajtó Lajos üzletember próbálta megfejteni, aki a téma kapcsán a Borsnak nyilatkozott – írja a lap. 

"Amíg Sándor nem költözött Amerikába és a mi barátságunk intenzív volt, azt hittem, hogy az élete felszálló ágban van" - elevenítette fel a múltat Vajtó, aki szerint Noszályon még a legutóbb időkben sem látszott, hogy aggasztó lenne a mentális állapota. "Érthetetlen, ijesztő és sajnálatos, amit most látok. Két hete a bokszringben találkoztunk, ott még semmi furcsát nem tapasztaltam rajta. Bill Gates, Elon Musk, Mike Tyson társaságában teniszezett… Egyszerűen nem jutok szóhoz" - tette hozzá Vajtó.

Az üzletember korábban egy internetes kommentben is kifejtette az üggyel kapcsolatos véleményét: "A közvetlen környezetében mindenki megpróbált segíteni. A legjobb barátja lepattant róla. Folyamatosan próbálja jobb belátásra bírni, de 30 másodperces monológ után leteszi a telót. Ha orvosi segítséget akarunk, akkor pedig agresszív lesz. Csak a jó Isten tud segíteni és az isteni szerencsében bízhatunk. A tévedések elkerülésére pedig, bár ezt senki nem fogja elhinni, de nem kábítószer-probléma!"

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés