Hirdetés

Döbbenetes fordulat a fideszes politikus ügyében, aki beismerte, hogy megütött egy nőt

Nap Híre portré Nap Híre

Már a rendőrség is vizsgálja az ügyet.

Győrffy Balázs augusztusban egy nőt bántalmazott és az ügyét már a rendőrség is vizsgálja, ugyanis megszűnt a politikus mentelmi joga. A Fidesz-KDNP frakció korábbi tagja már kilépett a pártból, illetve lemondott az EP-képviselői mandátumáról és a Nemzeti Agrárkamara elnöki posztjáról is a botrány kitörése után.

A Központi Nyomozó Főügyészség közleménye szerint a nyomozás eredetileg a főügyészség hatáskörébe tartozott, azonban mivel Győrffy már nem rendelkezik mentelmi joggal, az ügy átkerült a Budapesti V. Kerületi Rendőrkapitányságra.

Az ügyészség jelezte, hogy az elsődleges nyomozati cselekmények, mint a tanúk kihallgatása, orvosi dokumentumok beszerzése és bizonyítékok lefoglalása, már megtörténtek - adta hírül a 24.hu.

A portál felidézte, hogy Győrffy augusztus végén a közösségi oldalán is elismerte, hogy ittas állapotban konfliktusba keveredett egy nővel, ami tettlegességig fajult. Akkor úgy fogalmazott, hogy bár nem emlékszik pontosan az eseményekre, de cselekedetét vállalhatatlannak tartja és sajnálja a történteket. Az eset során egy bulizó fiatal is súlyos sérülést szenvedett, amit sajtóhírek szerint egy Lánchíd közeli szórakozóhelyen történt verekedés váltott ki.

A Központi Nyomozó Főügyészség nem adott részletesebb információt az áldozat sérüléseiről, vagy az ügy pontos körülményeiről, mivel a nyomozás érdekeire való tekintettel egyelőre ennél több adatot nem kívánnak megosztani.

Győrffy lemondásai és a nyomozás folytatása is arra utalnak, hogy az eset komoly következményekkel járhat a politikus számára.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés