Hirdetés

Nincsenek szavak: elvesztette babáját Marsi Anikó

Nap Híre portré Nap Híre

Egy éve ismerte a TV2 Tények műsorvezetője mostani férjét, Gyarmati Gábort. Marsi Anikó most elmondta: férjével babát vártak, ám a terhesség 9. hetében elvetélt.

A Naphire.hu is beszámolt róla: tavaly tavasszal hivatalosan is elvált egymástól Palik László és Marsi Anikó. Nem kellett sokat várni rá, hogy új szerelme megkérje a Tények műsorvezetőjének kezét. 

Marsi Anikó először beszélt Gyarmati Gáborral közös babájuk elvesztéséről
Marsi Anikó először beszélt Gyarmati Gáborral közös babájuk elvesztéséről

A házaspár most arról beszélt: közös gyereket vártak, ám a terhesség kilencedik hetében elvesztették a babát.

– Amikor megismerkedtünk Gáborral, akkor voltam 46 éves, egy évre rá derült égből villámcsapásként ért, hogy babát várok – mondta a Blikknek Marsi Anikó. – Annyira nem számoltunk ezzel az eshetőséggel, hogy nem győztem csodálkozni, amikor pozitív lett a tesztem. A nőgyógyászom korábban azt mondta: Anikó, ha azt látja, hallja, olvassa valahol, hogy ennyi idősen spontán teherbe esnek nők és problémamentesen ki is hordják a kilenc hónapot, azt ne nagyon higgye el. Persze nem lehetetlen, de erre nem árt felkészíteni egy középkorú nő szervezetét. Ezek a mondatok jutottak hirtelen eszembe.

Sajnos nem volt hosszú életű a kisbabánk, mert úgy kilenchetes terhes lehettem, amikor ugyanolyan spontán módon, mint ahogy megérkezett, sajnos távozott is tőlünk ez a kis embrió. Gábort érzékenyebben érintette, hogy elvesztettük a babát, ő azt hiszem beleélte magát, hogy lehet közös gyerekünk. Én azt tartottam csodának, hogy ilyen egyáltalán előfordulhat, hogy az ember 47 évesen spontán teherbe esik. A Jóisten azonban úgy döntött, hogy túl öregek vagyunk ehhez. Gábor odavolt, én leginkább csak nem hittem el - tette hozzá a műsorvezető.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés