Hirdetés

Nicolas Cage hoppon maradt, Elon Musk kibabrált vele

 portré

Miről másról lehetne szó, mint a pénzről. A két híresség, Nicolas Cage és Elon Musk, mindketten nagyszabású tervekkel keresték meg Las Vegas város vezetőit. Ugyan mindketten kőgazdagok, mégis jelentős összeget akartak kölcsönkérni legújabb befektetésükhöz: nem kevesebb mint 80 millió dollárról beszélünk. Be is adták pályázataikat annak rendje-módja szerint.

Nicolas Cage álma egy filmstúdió terve, míg Elon Musk nem a szórakoztatásra ment rá. Ő Tesla autóihoz akkumulátorgyárat álmodott meg a sivatag közepén. A sztoriba azonban mégis akadt egy kis csavar. Kiderült, hogy a városfejlesztése korábban, már megígérte a színésznek, hogy megkapja az összeget tervéhez, ám amikor a vállalkozó milliárdos is belépett a képbe, újra gondolták az egészet.

Nicolas Cage egy talkshow-ban mesélt erről, hogy mennyire elkeserítette az eset. Mint mondta, nagyon szereti Las Vegast, amihez egyébként Oscar díja is köthető, amit a Las Vegas, végállomás filmjéért kapott meg. Szerinte rossz döntés született azzal, hogy nem filmgyár lesz a sivatagban, hanem egy akkumulátorgyár - írta az index.hu.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés