Hirdetés

Nem bír magával a botrányos teniszsztár, nekiesett a szurkolóknak a US Openen

Horváth Fanni portré Horváth Fanni

Nem telik el úgy teniszmérkőzés, hogy Nick Kyrgios ne balhézzon valami miatt. Most a US Open második fordulójában azon akadt ki, hogy szerinte valaki marihuánát szívott a közönségtéren, emiatt pedig nem tudott rendesen levegőt venni a pihenők alatt.

Kyrgios már a mérkőzés kezdete előtt kiakasztotta a szurkolóit, mivel kijelentette: nem nagyon érdekli, hogyan fog szerepelni, sőt egyáltalán nem bánná, ha korán kiesne, mert úgy legalább hamarabb hazatérhetne. 

Nem csak az állítólagos fűszaggal volt gondja a játékosnak, az sem tetszett neki, hogy a szurkolók játék közben mosdóba mentek, mert ezzel megzavarják őt a labdamenetek között. A helyzetet tovább rontja, hogy a nemtetszését tőle megszokott módon ordibálások formájában tudatta mindenkivel. Az ausztrál sztárnak csak azután sikerült megnyugodnia, hogy megnyerte a mérkőzést - írja az Index.

A meccs után a játékos elmondta, igazából azért zavarta a fűszag, mert súlyos asztmától szenved. Egyébként a játékvezető az ausztrál játékos panaszkodása után megkérte a nézőket, hogy a lelátókon ne dohányozzanak.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés