Hirdetés

Németh Szilárd elképesztő bejelentést tett a rezsiárakról

Nap Híre portré Nap Híre

A rezsicsökkentésnek köszönhetően tavaly decemberben, mint ahogy 2023 minden egyes hónapjában a magyar háztartások kapták a legolcsóbb villamos energiát és földgázt az egész Európai Unióban (EU) - írta a Facebook-oldalán a rezsicsökkentés fenntartásáért felelős kormánybiztos, a Fidesz alelnöke.

Németh Szilárd bejegyzésében az áll, hogy ezzel minden háztartás az átlagfogyasztás mértékéig havi 181 ezer forintot spórolt meg.

"Azért, hogy ez 2024-ben is így maradhasson, Brüsszel és a hazai baloldal egyre durvább támadásaival szemben meg kell védenünk a rezsicsökkentés politikáját. Ehhez Brüsszelben változásra, a jelenlegi bürokraták elzavarására lesz szükség! Hajrá, Magyarország! Hajrá, magyarok!"

- fogalmazott a kormánybiztos.

Németh Szilárd a bejegyzéshez csatolta a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatal táblázatát, amely a földgáz és a villamos energia tavaly decemberi átlagárait rögzíti az uniós fővárosokban.

A naphire.hu arról is beszámolt, hogy Németh Szilárd disznóvágáson vett részt szombaton, amit szinte élőben követhettek végig azok, akik követik őt a Facebookon.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés