Hirdetés

Németh Kristóf: “Végignéztem, hogy elszeretik a páromat!”

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Szokatlan őszinteséggel mesélte el egy korábbi történetét az ATV #Bochkor című műsorban a népszerű színész.

“Volt-e olyan helyzet, hogy észrevetted, hogy a párodat próbálják becserkészni?” - tette fel a kérdést Bochkor Gábor az ATV-n futó műsorának felvételén, s legnagyobb meglepetésére a Wossala Rozina, Dobos Evelin, Curtis és Németh Kristóf négyesből többen is igennel feleltek. Természetesen vasárnap este a #Bochkor-ból kiderül majd, kivel és mi történt, az egyik érintett azonban Németh Kristóf volt, aki - bár addig ömlöttek belőle a poénok - tőle szokatlan őszinteséggel és komolysággal fedte fel a történetét. “Nem csak olyan volt, hogy valaki ráhajtott a páromra, hanem azt is végignéztem tulajdonképpen, hogy elszereti” - mondta a színész, aki állítása szerint lefagyott és passzívvá vált ebben a helyzetben. De: “Visszagondolva ez teljesen látható volt. Le voltam fagyva abban a helyzetben”.

A műsorvezető kérdésére azt is elmondta, ebben a helyzetben szerinte neki semmi dolga nem lenne a hódítóval. “Nekem nyilván nem azzal lenne problémám, aki a becserkészi, hanem a saját párommal, akkor a mi kapcsolatunkban nem működik valami” - érvelt, majd a felvételt követően a Naphire.hu-nak azt is elárulta, mit tanult és hozott magával ebből a kapcsolatból és helyzetből. “Akkor még nem volt bátorságom teljesen őszintének lenni egy kapcsolatban, ami biztosan más a mai énemhez képest” - mondta a Naphire.hu-nak a Fórum Színház igazgatója, aki azóta azt is tudja, mik azok az apró dolgok, amelyekkel egy párkapcsolatban talán elkerülhetőek az ilyen helyzetek.

“Azt gondolom, hogy kérdezni és mondani is nagyon fontos: “Figyelj! Nekem az nagyon jó, hogy te ilyen és ilyen vagy”, “Figyelj, nekem az nem jó hogy ezt így csináljuk, ahogyan élünk, ahogyan viselkedsz mostanában…”. “Figyelj, aggályaim vannak - jól látom?”, “Mi van benned?”. „Valószínűleg ezek maradtak el ebben a kapcsolatban, amiről beszélek” - folytatta Kristóf, de kérdésünkre hozzátette: a hódítóval az akkori párjának egy hosszú kapcsolata lett, így “valószínűleg ők jobban megtalálták egymást”. S hogy mit csinált Wossala Rozina, amikor az ő párját akarták a szeme láttára elcsábítani? S mit gondol Dobos Evelin a hűtlenségről? Vasárnap este az ATV #Bochkor című műsorból kiderül a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés