Hirdetés

“Különleges csoda” - Két babáról vallott Németh Kristóf

 portré

Felesége gyerekkori álma valósul meg - mondta az ATV #Bochkor felvétele után a Naphire.hu-nak Németh Kristóf.

Az időzítés nem is lehetett volna tökéletesebb: az ATV #Bochkor című műsor felvételének napján derült ki, újra apa lesz a Fórum Színház igazgatója. Németh Kristóf családjába nyár végén, ősz elején érkezik a pici, akinek a neme egyelőre a színész számára is titok. Bár - mint a műsor felvételén elárulta - tudnak érveket felsorolni egy kislány és egy kisfiú mellett is. Amikor a hírt vastapssal ünneplő közönség elcsendesedett, a műsorvezető vicces kérdéssel bírta szóra a színészt, meséljen.

“Hogy csináltad?” - dobta be kérdését Bochkor Gábor, a stand-up-osként is sikeres Kristóf pedig vette a lapot és humoros választ adott. “Szerdai nap volt, egy borongós szerda délután” - kezdte, miközben a közönség azonnal hangos nevetésben tört ki. “Kiderült, hogy megy tovább a CSOK. Levente az oviban volt, mi otthon, esett az eső, kártyázni meg nem szeretünk” - zárta a rövid beszámolót a baba érkezésével kapcsolatban. A felvételt követően pedig egy nem mindennapi történetet osztott meg a Naphire.hu-val.

"Az egy különleges csoda még, hogy az én feleségem és az ő nővére  gyerekkoruktól arról álmodtak, hogy egyszer majd úgy fognak élni, hogy egymás melletti házakban boldogan élnek a férjeikkel és egyszerre jönnek majd a babáik is. Ez az álom most valóra vált: mert úgy vagyunk telekszomszédok Szentendrén, hogy mindketten egyszerre estek teherbe és mindkét családba most érkezik a harmadik gyerek"

- mondta a népszerű színész lapunknak.

Az ATV #Bochkor vendége lesz még vasárnap este 20:50-kor Görög Zita, Risztov Éva és Szécsi Zoltán is a Heti Napló Sváby Andrással után.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés