Hirdetés

Németh Kristóf megszólalt harmadik gyermeke neméről

Nap Híre portré Nap Híre

Ennek örül most az egész ország

Hivatkozás másolása

Németh Kristóf harmadszorra is apa lesz. Bochkor Gábor műsőrában beszélt a kicsi neméről is.

Németh Kristóf és a felesége újból kisbabát várnak, ez csak a héten derült ki a nyilvánosság számára. A színész a Story magazinnak elmondta: mindig is nagy családról álmodtak. A színésznek az előző házasságából született már egy fia, Lóci, aki 15 éves, és a második feleségével, Zitával is van egy közös fiuk, a 3 és fél éves Levente. A házaspár tagjai érzik és tudják, hogy a kicsi érkezése teljesen felforgatja majd a hétköznapokat. Ahogy az egy családban normális szokott lenni. 

"47 éves vagyok, és biztos vagyok benne, hogy most egy vadonatúj élet kezdődik számunkra, de nem félünk a változástól, hanem kifejezetten várjuk azt az új ritmust, amit a harmadik gyermekem érkezése hoz" - fogalmazott a sztár.

Így érkeztünk el a #Bochkor felvételéhez, ahol a műsorvezető rögtön a műsor elején megszólította Németh Kristófot. "Tényleg Kristóf, ma olvastuk, hogy jön a harmadik gyermek."

"Köszönjük szépen, óriási boldogság, nem tudjuk még, hogy fiú lesz, vagy kislány" - mondta kicsattanó örömmel Németh Kristóf. "Nagyon várjuk és tudnék érvelni mindkettő mellett, napokig" - tette hozzá.

    Kicsoda Németh Kristóf?

    Bővebben Bezárás

    Németh Kristóf magyar színész, szinkronszínész először 12 évesen tűnt fel a Szomszédok című sorozatban. 1998-ban végzett a Színház- és Filmművészeti Főiskolán Benedek Miklós osztályában. Az országos ismertséget a Barátok közt című sorozat hozta meg a számára, ahol Kertész Géza karakterét alakította. Számos színházi és filmbeli szerepet tudhat a háta mögött.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés