Hirdetés

“Nehéz az elengedés” - Véget ért egy korszak Köböl Anitáék életében

Győrik Ferenc portré Győrik Ferenc

Nagyon kíváncsi, hogy mi mindent hoznak neki az elkövetkezendő hetek, az mindenesetre bizonyos, az ATV műsorvezetőjének életében véget ért egy korszak. És egy új, izgalmakkal teli érkezik.

Naphire.hu Repül az idő: a kislányod napokon belül tölti a hármat - Milyen meglepetésekkel készülsz?

Köböl Anita: Ő egy igazi társasági lény, egy energiabomba, aki bár kifejezetten jól érzi magát a felnőttekkel, azért mégiscsak a gyerekek között van az igazi közege. Szóval persze, lesz zsúr, ahova várjuk a barátait és csapunk egy igazi élménybulit! Flancolni nem szeretek, azt szeretném, ha mindenki jól érezné magát és önfeledten tudnának játszani, együtt lenni. Én egyébként egy nagy party szervező vagyok, imádom a meglepetéseket, magát a készülődés folyamatát és örömet okozni a másiknak, úgyhogy nagyon várom ezt a napot. Hihetetlen látni, hogy milyen nagylány már, óriási büszkeséggel tölt el!

Naphire.hu: …napokon belül pedig oviba megy. Hogy viseled ezt lelkileg?

Köböl Anita: Ezek természetes folyamatok, boldogság látni számomra, hogy hol tart már a fejlődésben. Egyszerűen lenyűgöz a személyisége, a gondolkodása, ahogy a világot értelmezi maga körül. Igyekszem neki egy stabil hátországot biztosítani, miközben célom az, hogy szabad legyen és felfedezze mindazt, ami érdekli, szerencsére nagyon kíváncsi. Mondjuk rendkívül vagány, nem egyszer okoz komoly izgalmakat nekem a bátorságával. Sok rossz szülő-gyerek kapcsolatot látok, hallok magam körül, nekem két alapelvem van: a minőségi idővel ráfordított figyelem és a biztonságos kötődés. Nehéz az elengedés, hogyne volna az, hiszen tudnom kell bizalmat szavazni másoknak, hogy ugyanolyan felelősséggel, megértéssel és szeretettel lesznek irányába, mintha csak én lennék. De tudom, hogy az a tudás és tapasztalat, amit tőlük kaphat csak bennem nincs meg, így innentől csapatmunkává válik, hogyan és milyen irányba bontja ki a személyiségét. A féltés és aggodalom egy életen át velem lesz, de tudom, hogy csak így juthat minél messzebbre azon a bizonyos úton.

Naphire.hu: Több időd lesz munkára, házimunkára… Esetleg önmagadra is?

Köböl Anita: Hát nagyon kíváncsi vagyok rá, hogy nekem milyen lehetőségeket teremt majd a felszabaduló idő, de egyelőre nem látok a munkánál tovább. Az biztos, hogy újra szeretném visszahozni az életembe a rendszeres sportot, mert ez a nyári tingli-tangli most már nem elégít ki, így erre talán több esélyem lesz majd. Mivel rengeteget dolgozom, rendszeresen kapok felkéréseket rendezvények levezetésére, az ATV-n több feladatkörben is helytállok, nemsokára újra indul a Spirit FM-en hallható és a Youtube-on látható sorozatom, valószínűleg túl sok pihenésre nem lesz időm. De nem is bánom, szeretem az életemet, kifejezetten utálok tétlen lenni. Engem ez tart lendületben, arról nem is beszélve, hogy még mindig rengeteg tervem van, amit szeretnék megvalósítani!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés