Hirdetés

Valami nagyon szokatlant fedeztek fel Putyin nyakán

Szabó Bianka portré Szabó Bianka

Az orosz elnök egy istentiszteleten vett részt, de sokan nem is erre kapták fel a fejüket, sokkal érdekesebb ugyanis az, hogy egy ukrán újságíró egy rejtélyes heget vett észre Putyin nyakán.

Az elmúlt hónapokban sorra láttak napvilágot a meredekebbnél meredekebb elméletek az orosz elnök, Vlagyimir Putyin egészségi állapotáról. Egyesek szerint az elnök rákos, vagy legalábbis valami nagyon komoly betegségben szenved.

Most ismét beindultak a találgatások azután, hogy az orosz államfőt - miután váratlanul megjelent a fronton - Moszkvában, a Megváltó Krisztus-székesegyházban tartott ortodox húsvéti istentiszteleten lefotózták. A nyakán egy furcsa heg látható, ami egy nagy kiterjedésű sebhelyre emlékeztet - írja az Index

Mi történhetett? Egy felhasználó ezt a fotót tette közzé Putyinról
Mi történhetett? Egy felhasználó ezt a fotót tette közzé Putyinról Fotó: Twitter

Állítólag Denis Kazansky ukrán újságíró hívta fel a figyelmet a friss fotóra. Olekszij Goncsarenko ukrán politikus ráadásul a napokban egy YouTube-csatornáján megosztott videóban arról beszélt: Putyin "nem nézett ki túl jól a templomban, nehezen mozgott, és jól látható volt a heg a nyakán".

A politikus szerint az elnök valamilyen orvosi beavatkozáson eshetett át.

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés