Hirdetés

Elege lett: újabb sztár távozik a Madáchból

Nap Híre portré Nap Híre

Nagy Sándor visszaadta a Madách Színházban játszott utolsó darabját, a Jézus Krisztus Szupersztárt, és úgy döntött, elhagyja az intézményt. 

A színész egy ideje már nem kapott új szerepet, ráadásul a korábbi darabjait sem játszották már a Madách Színházban, ezért levelet írt az igazgatónak, amiben elbúcsúzott a teátrumtól. Nagy egyetlen aktív szerepe a Jézus Krisztus Szupersztárban maradt, azonban ezért az egyért nem látta értelmét maradni.

Nem mindegy, hogy havonta Kecskeméten vagyok tízszer, a Játékszínben tizenötször, a Madáchban meg félévente

- mondta Rónai Egonnak a színész az ATV műsorában, amit az Index szúrt ki. 

Nagy Sándor beszélt arról is, hogy akadnak tehetséges fiatalok a Madách Színházban, azonban a régi nagy nevek többsége már nincs ott. Mint mondta, megváltozott a közeg és már nem érezte jól magát ott. A színész végül levélben köszönt el Szirtes Tamás színházigazgatótól, amiben megköszönt mindent, és visszaadta utolsó szerepét.

Nagyon-nagyon sok lehetőséget kaptam Szirtes tanár úrtól, amiért nagyon hálás leszek mindig is. Azt gondolom, hogy megváltozott ott a struktúra. Az utóbbi négy évben én ott egyáltalán nem kaptam már új szerepet. Nemrég írtam egy levelet a tanár úrnak, elköszöntem, és megköszöntem mindent

- mesélte Nagy Sándor. A színész arról is őszintén beszélt, hogy tudja, hogy nem vele van a baj. "Minden este nyolcszáz ember a tanúm arra, hogy én minden este száz százalékot próbáltam teljesíteni [...] rajtam sosem múlt, hogy egy darab sikeres legyen, és én azt gondolom, hogy nagyon sok előadást vittem a hátamon estéről estére abban a 15-20 évben” - magyarázta. 

Elmondása alapján az a „vidéki naivitás”, amivel egykor rendelkezett, mára nagyrészt kikopott belőle. Sok méltánytalanság érte, de jelenleg is több mint húsz fellépése van egy hónapban, ezért többek között arra kell vigyáznia, hogy ne hajtsa túl magát.

Elindult a Naphire.hu YouTube-csatornája, iratkozzon fel a legfrissebb videóinkért!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés